2021’in Takı Trendlerini Keşfedin!

Takı trendleri 2021’e hazır. Peki ya siz? Takılar 2021’de daha cesur, daha iddialı ve değişime açık tasarımlarla şekillenecek. Farklı yaklaşımlarla tarzınızı tamamlayan yeni moda takılar, dikkatleri üzerinize çekmenizi ve şıklık yarışında bir adım önde olmanızı sağlayacak.

2021 trendlerinde tasarımın yanı sıra takı üretimindeki birçok nokta da önem gösteriyor. Çünkü geri dönüştürülmüş malzemeler ve çevre dostu üretim ile oluşturulan takı koleksiyonları, trend olma yolunda ilerliyor. Takıseverler takıların hammaddesinden ambalajlamasına kadar doğaya saygı gösteren tasarım markalarına yöneliyor.

2021 takı modası ile tanışmak ve onu günlük hayatın bir parçası haline getirmek için gelin hep birlikte trendlerin peşine düşelim!

Geometrik desenlerden ilham alan tasarımlar

2021’de öne çıkacak trendlerden biri geometrik desenler. Doğanın geometrik desenleri ile şekillenen takılar, özellikle modern bir görünüm yakalamak isteyenler için harika bir seçenek olacak. Geometrik formlardan ve doğanın dengesinden ilham alarak tasarlanan Runda’nın Harmony Koleksiyonu’nda yer alan modern takılar ile siz de bu trendi takip edebilirsiniz.

Renkli taşlar ile renkli dünyalar 

Rengarenk taşlarla süslenen takılar, tarzınızı renklendirmeye hazırlanıyor! Takı yapımında oldukça fazla tercih edilen takı malzemelerinden biri olan renkli taşlar, en tarz görünümü yakalayabilmenize yardımcı oluyor. Bu takılar ile sade bir kıyafeti canlandırabilir hatta renkli kombininize daha heyecan verici bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Altın ve gümüş bir arada

2021’in öne çıkan trendlerinden biri, altın ve gümüşün takı tasarımında birlikte kullanılması. Yeni tasarım takılarda sıkça göreceğimiz bu trend, sizi şaşırtıcı bir güzellikle buluşturuyor. Siz de altın ve gümüş karışımlı takılara bir şans vererek bu trende katılabilirsiniz.

Geceden ve aydan esinlenen parçalar

Gecenin karanlığı, ayın ve yıldızların ışıltısı ile buluşarak en trend takıların tasarımı için ilham veriyor. Bu trendin ışığı ile ortaya çıkan Runda’nın Moonlight Koleksiyonu da gecenin ve ayın güzelliğini tarzınıza yansıtıyor.

Tak takıştır, takıları birleşti 

Kolyeden yüzüğe; bileklikten küpeye kadar tercihiniz hangi takıdan olursa olsun, bu trend size şunu söylüyor: “takıları kombinle”. Kısacası, bu trendi takip edenlerin boynunda birden çok kolye, parmaklarının çoğunda farklı yüzükler göreceğiz. Aynı şekilde bileklerinde çeşit çeşit bileklikler, kulaklarında boyut boyut küpeler olacak.

 Büyük, daha da büyük

Takılar artık kombinlerimizin vazgeçilmezi ve yaşam tarzımızı yansıtmada büyük öneme sahipler. Yalnızca önemleriyle değil, 2021 yılında boyutlarıyla da büyüyecekler. Böylece daha dikkat çekici bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaklar. 

Eskiye dönüş

80’lerin ve 90’ların vintage esintileri birkaç yıldır kıyafetten takılara kadar modanın birçok noktasında kendini hissettiriyor ve hissettirmeye de devam edecek! Bu trend o kadar çok sevildi ki 2021’de de vintage dokunuşlara sahip takılar karşımıza çıkmayı sürdürecek. Vintage tutkunları heyecanlı günlere hazır olsun!

Detaylarında inci saklı takılar

Yılların eskitemediği en moda takıların ortak özelliklerinden biri incidir! İnci ne kadar vintage esintilerine sahip olsa da o kadar çok seveni var ki ayrı bir trend konusu olarak yer almayı sonuna kadar hak ediyor. Eskiden daha çok gece kıyafetleri ile tercih edilen inciler, bugün günlük kıyafetlere de ışıltı katıyor.

Yorum yap