Kıyafetlerinize Uygun Takı Seçimi Yapmak

Kıyafet kombinlerine göre seçilen takılar, kombinleri tamamlamasının yanı sıra stili de belirleyen ince detaylardır. Mesela, çok sade günlük bir kombin, seçilen takılarla hareketlendirilebilir ya da şık bir etkinlikte kombine zengin dokunuşlar katabilir.

Takı seçimlerinizde dolabınızın genel tarzına uygun takılar tercih ederek her kombin için mükemmel stil detayları yakalayabilirsiniz. Günlük spor kıyafetlere, şık gece elbiselerine yani her türlü sosyal ortamlarda tarzınızı ortaya koyan kombinlere yakışacak takı seçimleri yapabilirsiniz. Kıyafetin stili, rengi, tasarım detaylarıyla uyum sağlayacak takı tercihleriyle gittiğiniz her yerde estetik kombin tarzınızla fark yaratırsınız. 

Kıyafetlerde olduğu gibi takılarda da elinizin altında mutlaka olması gereken bazı takı modelleri vardır. Minimal ve modern takı tasarımları, günlük kombin stillerini tamamlar. Zarif ve etkileyici tasarımlar özel günlerde kıyafetlerin zengin görünmesini sağlar. Örneğin, seçtiğiniz kombin sadeyse kombini hareketlendirmek için takılardan yardım alabilirsiniz. 

Etnik, modern, sade veya bohem gibi farklı tarzları seçtiğiniz takılarla ortaya koyabilirsiniz. Runda olarak zengin tasarımlarımızla farkınızı ortaya en iyi şekilde çıkaracak şık takılara sahip olmanızı sağlıyoruz.

Spor Elbiselere Uygun Takılar

Spor elbiseler, her dolapta olması gereken kurtarıcı parçalardır. Ayrıca spor elbiselerle aksesuar ve takı kullanarak kolaylıkla çok farklı stiller oluşturabilir. Ancak spor elbiselere uygun takı modelleri, ortaya konmak istenen stile göre tercih edilmelidir. Mesela; bir spor elbiseyi günlük, rahat ve modern bir tarzda giymek istiyorsanız, minimal ve modern takı tasarımlarını tercih edebilirsiniz. 

Giyeceğiniz spor elbise düz renk ise takıları renkli ya da hareket detayları olan modellerden seçebilirsiniz. Koleksiyonlarımızda yer alan Vivace, Salkım, Varoluş Sanatı, Malakit Taşlı Rakursi gibi küpe tasarımları düz renk sade spor elbiselere hareket katacak tasarımlardır. Çiçek Merdiveni, Tamamlayıcı Zıtlık, Doğadaki Göz, Saklı Güzel, Açık Kompozisyon gibi kolye tasarımlarımız düz spor elbise kombinlerine hareket ve zengin stil detayları katacak tasarımlar arasında yer alır. Döngü Akik Taşlı Bileklik, Malakit Taşlı Doğa ve İnsan, Malakit Taşlı Sonsuz Denge, Pırlantalı Beyaz Gözlü Çiçek gibi bileklikler günlük spor elbiselere şık ve çekici detaylar katar. 

Seçilen spor elbise renkli, desenli ya da kesim olarak hareketliyse sade ve minimalist takı tasarımları tercih etmek gerekir. Dış Sınır Altın Bilezik, Pırlantalı Renklerin Tohumu Bileklik, Pırlantalı Zeytin Dalı Kolye, Mimoza Kolye, Dolunay Kolye, Çiçeklerin Ötesinde Küpe, Dikdörtgen Büyüsü Küpe, Devler Kaldırımı küpe tasarımlar gibi tasarımlar hareketli spor elbiselere uygun olan sade ve minimalist modellerdir. Altın madalyon kolyelerle de spor elbiselere romantik bir hava katabilirsiniz.

Şık Gecelere Şık Kolyeler

Özel etkinliklerde giyeceğiniz şık gece elbiselerini, elbisenin tasarımına göre şık takılarla tamamlayabilirsiniz. Göğüs dekolteli gece elbiseleri için uzun zincirli, altın ve pırlanta detaylı kolyeler iyi bir alternatif olur. Örneğin; göğüs dekoltesine yakışan takı çeşitlerini tercih etmek için Malakit Taşlı Sonsuzluk ve Denge, Malakit Taşlı Minimal Doğa Kolye, Okaliptüs Çiçeği Altın Kolye gibi modellere göz atmanızı tavsiye ederiz. 

Daha gösterişli bir şıklık istiyorsanız Pırlantalı Helios’un Gözü, Pırlantalı Yeniden Doğuş, Pırlantalı Güneşin Gücü kolye tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Gece elbiselerinde sadelik ve zariflikten yanaysanız aynı şekilde sade küpe ve kolyeler seçebilir bunları daha gösterişli yüzüklerle tamamlayabilirsiniz. Mesela; Güneşin Enerjisi, Malakit Taşlı Doğanın Parçası, Pırlantalı Ay Çiçeği gibi yüzükler sade kolye seçimlerini çok başarılı şekilde tamamlayan modellerimiz arasındadır.

Zarif Hanımlara Eşlik Eden Zarif Küpeler

Sadelik ve zerafeti her anında yaşamak isteyen hanımlar, minimal ve şık küpe modellerimizi tercih edebilirler. Doğanın eşsiz zarafetinden ilham alan ince stil detaylarına sahip Pırlantalı Sadeliğin Tohumları küpe modelimiz mükemmel seçeneklerden birisidir. Zarafete doğanın büyüsünü katan Altın Yeşil Büyü Küpe, zarif seçimler için en güzel takı modelleri arasında yer alır. Papatya Küpe, Güneşin Taç Küresi, Altın Fuşya Küpe, Malakit Taşlı Saf Denge, Renklerin Tohumu, Güneşten Hale, Filizlenen Tohum gibi tasarımlarımız sade fakat çok şık seçeneklerdir. 

Uzun gece elbiselerini sallantılı şık küpelerle tamamlayabilirsiniz. Malakit Taşlı Doğanın Sesi, Pırlantalı İnka Güneş Diski, Akik Taşlı Doğanın Rüyası, Statik Form küpe tasarımları gibi sallantılı küpeler uzun gece elbiselerine yakışacak modellerdir. Mini gece elbiselerini Pırlantalı Yeryüzünün Tonları, Güneşten Hale veya Güneş Işınları gibi küpe modellerimizle başarılı bir şekilde tamamlayabilir, eksiksiz bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz.

Canlı Renklerle kendini Yansıtanlara Özel Takı Seçimleri

Canlı renk ve modern tasarımlara sahip takılar, özgün karakter tarzını ortaya çıkaracak seçenekler sunar. Sade kombinler, canlı renklere sahip takılarla şık ve özgün kombinlere dönüştürülebilir. 

Canlı renklerde en şık takı çeşitleri arasında malakit taşlı koleksiyonumuz öne çıkar. Yeşilin mükemmel enerjisini yansıtan malakit taşlı kolyeler, küpeler, yüzükler ve bileklikler kendi tarzını ortaya koymak isteyenler için alternatif tasarımlardır. 

Akik taşlı koleksiyonumuzda yer alan takı modelleri de canlı renk seçenekleriyle değerlendirilebilir. Yeryüzü Tonları Pırlantalı küpe ve bileklik tasarımları farklı renklerin değerli taş ahengiyle şık seçeneklerdir. Altın-pırlanta-gümüş takılarda kırmızı, fuşya, mavi, yeşil renk detaylarıyla özgün stiller yakalayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

  • Hangi Elbiseye Hangi Kolye Takılmalıdır?
  • Elbise tasarımına göre düz modellerde hareketli, hareketli modellerde sade takı seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Bu şekilde kıyafetler ve takılar birbirini tamamlayarak bir bütün oluşturur.

  • Hangi Yakaya Hangi Kolye Takılır?
  • Kapalı yaka elbiseler uzun kolyelerle, dekolteli yakaya sahip elbiseler orta boy kolyelerle, hafif açık yakalı elbiselerde boyun kolyelerle tamamlanabilir.

  • Takı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Özellikler Nelerdir?
  • Mevsime göre giyilen kıyafetleri tamamlayacak takı modelleri farklı olur. Kıyafet seçiminizde takının nasıl bir etki yapmasını istiyorsanız doğru seçimlerle bu etkiyi yakalayabilirsiniz. Takı seçerken yüksek ayar altın ve gümüş olmasına özellikle dikkat etmelisiniz.

    Yorum yap