Doğanın Enerjisini Yaşatan Runda Chloris Koleksiyonunu Keşfedin

Bahar aylarında hayatımızı renklendiren tüm çiçekler, mis kokulu tanrıça Chloris’in hediyesidir. Chloris, güzellik, canlılık ve enerji saçar. İlham verici tanrıça Chloris, baharın müjdeleyicisidir. Yunan Mitolojisinde Flora diye anılan çiçek tanrıçası Chloris, Runda’nın aynı adı taşıyan koleksiyonunun da ilham kaynağıdır. Altın ile daha da pırıldayan renkler, Runda ile şıklığın tamamlayıcısı oluyor. Gelin Runda Chloris serisini daha yakından tanıyalım.

Toprağın Renkleri ve Şık Mücevherlerin Birleşmesinden Oluştu

Güveni ve sağlamlığı temsil eden toprak rengi, aynı zamanda dostane, sıcak ve enerjik bir tondur. Üzerinizde taşınızda tıpkı toprağın yaratıcı gücü gibi sizin de yaratıcılığınız tetiklenir. Zihinsel huzuru ve rahatlamayı sağlar. Çiçeğe can veren toprağın renkleriyle tasarlanan Chloris koleksiyonu, altın ve pırlanta gibi değerli mücevherlerin bir araya gelmesiyle ortaya çıktı. Topraktan ilham alan koleksiyon, altının renkleriyle muazzam bir uyum yakaladı. Siz de toprağın renkleriyle kombinlerinizi tamamlayabilir, toprağın enerjisinden faydalanabilirsiniz.

Çiçeklerle Oluşan Bir Takı Serisi

Sizi, kışın soğuğundan çıkartıp ılık rüzgarların estiği, mis kokulu bir bahara akşamına götürmek istiyoruz. Hayal edin, etrafınızda açan her bir çiçeğin kokusu sizi ne kadar da büyülüyor değil mi? Renkleri ne kadar da göz alıcı… Kimisi minicik, kimisi mineli, kimisi kocaman ve tek başına büyüleyici. İşte bu çiçeklerin renklerinin, kokularının ve hatta hafızalarımızda bıraktıkları izlerin anlamlarını taşıyan bir takı koleksiyonu düşünün. Runda Jewelry, birbirinden farklı çiçeklerle oluşturduğu Chloris koleksiyonuyla adeta hayatınızın her anına bahar getiriyor. Soğuk bir kış gününde tarzınıza sıcaklık katmak ya da yaz kombinlerinizi cıvıl cıvıl müceverherlerle tamamlamak isterseniz Chloris’te seçenek çok…

Yeryüzü Tonları ile Şıklığın Son Noktasını Keşfedin

Özellikle doğa ile baş başa kaldığımızda aslında günlük hayatımızda fark etmediğimiz kadar rengarenk bir dünyaya sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu renklere dikkatlice baktığımızda ise içimiz enerji doluyor, yaşamın bir mucize olduğunu fark ediyoruz. Runda Chloris koleksiyonun yeryüzü tonlarıyla tasarlanan göz alıcı bileklikleri, size hem doğanın enerjisini verecek hem de kıyafetlerinizle mükemmel uyum sağlayacak. Farklı renklerin bir ahenk içinde yan yana sırandığı bu değerli mücevherleri siyah ya da koyu renk kıyafetlerinizi canlandırmak ya da renkli giysilerinizi tamamlamak için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sonbaharın Yaprakları ile Dünyanın Renklerinin Bir Araya Gelişi

Dünyaya şöyle bir dışarıdan baktığınızı düşünün. Yemyeşil ovalar, masmavi denizler, lacivert okyanuslar, ve bembeyaz buzullar… Biraz daha yaklaşın ve daha derine inin. Ağaçların kahvesi, çiçeklerin pembesi, toprağın kızıllığı ne kadar da göz alıcı. İşte bu göz alıcılık ve bu canlılık bizim ilham kaynağımız. Sonbahar yapraklarının romantik tonlarıyla dünyanın renklerini bir araya getirdik ve Chloris koleksiyonuna yeni güzellikler kattık. Siz de dünyanın tüm renklerini üzerinizde taşıyarak mükemmel kombinler yaratabilirsiniz. Özellikle sonbahar tonlarına canlılık getirecek bu renkler, size de enerji verecek.

Mavi ve Pembe Taşlar ile Kendi Tarzınızı Yaratın

Yumuşak tonda kullanılan mavi renk, manevi huzur ve arınmayı sağlar. Hem fiziksel hem ruhsal açıdan rahatlık ve refah getirir. Stres, kaygı gibi durumlarda rahatlatıcı etkis sağlar. Zihnimizi daha verimli kullanmamızı sağlayan mavi renk, yaratıcılığı da artırır. Bu nedenle gökyüzüne ya da denize bakarken hayal kurmak daha da güzeldir. Tıpkı gökyüzü gibi sonsuzluk ve özgürlüğün de simgesidir. Mavi renk size huzur, barış, iletişim gücü verir. Mavi ile sonsuz bir uyum sağlayan pembe renk ise şefkat ve sevginin sembolüdür. Rahatlatıcı ve ilham verici etkiye sahip olan pembe romantizmi de simgeler. İyimserliği, kabul edişi, iç huzurunu, umudu ve koşulsuz sevgiyi çağıran pembe enerjisi mavi ile birleştiğinde güzelliği hem içinize hem dışınıza yansır. Pembe ve mavi taşlar ile tasarlanmış Runda Chloris serisi tarzınızın ve hayat enerjinizin tamamlayıcısı olacak. Yaz renkleriyle sizi daha da canlı bir tarza kavuşturacak pembe ve mavi taşlar, kış aylarınıza da neşe getirecek.

Altın Kaplama Pırlanta Takılar Dayanıklı mıdır?

Burada esas olan kaplamanın kalınlığı ve altının ayarıdır. Altın oranı yüksek olan 24 ayar altınla ince bir tabaka halinde kaplanan takılar daha uzun ömürlü ve dayanıklı olur; ancak kalın bir tabaka, mücevherin herhangi bir darbe durumunda kaplamasının dökülmesine neden olur. Eğer düşük ayarlı bir altın kaplama pırlanta takı alıyorsanız bu da fazla dayanıklı değildir.

Altın Kaplamalı Gümüş Pırlanta Takı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Burada öncelikle kaplamada gerçek altın kullanılıp kullanılmadığından emin olmalı ve mutlaka güvendiğiniz bir yerden alışveriş yapmalısınız. Altın kadar elbette pırlantanın da gerçekliğinden emin olmalısınız. Takının tipine göre uyumlu bir şekilde kaplanması çok önemlidir. Örneğin altın kaplama zincir takılarda çok ince bir tabaka halinde altın kaplama yapılmalı ancak küpe ya da bilezik gibi takılarda daha kalın bir kaplama kullanılmalıdır. Pırlantanın rengi ile kaplamanın renginin uyumlu olması da dikkat etmeniz gereken bir diğer konudur. Örneğin rose altın kaplama gümüş pırlanta takı alıyorsanız, kendini göstermesi zor olan bir pırlanta rengi seçmemelisiniz. Açık tonlar rose renginde kaybolacaktır.

Altın Kaplamalı Gümüş Takılar Hangi Kıyafetler Uyumludur?

Altın kaplamalı gümüş takılar gündelik hayatta kullanmak için çok idealdir. Dilerseniz şık iş kıyafetlerinizle, dilerseniz rahat tarza sahip günlük kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.

Yorum yap