Dünya ile Uyum İçinde Olmanızı Sağlayacak Harmony Koleksiyonu

 Dünya ile uyum içinde olmanızı sağlayacak runda harmony koleksiyonunu keşfedin. Türkiye’nin ilk sürdürülebilir altın takı markası Runda tasarımı Harmony koleksiyonu doğanın kesişmelerinden, sadeliğinden esinlenerek tasarladığı 14 ayar altın takıları için daha fazlasını keşfedin. Hamony koleksiyonu ile tropikal kasırgalardan esinlenerek tasarladığı 14 ayar altın yüzüğü ile iddialı bir görünüme imza atabilir yada doğanın sadeliği ve düzlüğünden esinlenerek tasarladığı dizaynları ile kendine zarif ,göz kamaştıran tarz ile kombinini tamamlayabilirsin. Dünya ve doğa ile uyum içinde olmasını sağlayan runda 14 ayar altın yüzük, 14 ayar altın küpe, 14 ayar altın bileklikleri keşfedilmeyi bekliyor.


 Doğa Harikalarından Esinlenen Takılar


  Türkiyenin sürdürülebilir pazaryeri runda doğa harikalarından örneğin doğanın sadeliğinden, tropikal orman kasırgalarından esinlenerek tasarladığı takıları şimdi sizlere sunuyor.  Günümüzde kombinleri için aranılan takılar geride kaldı üretilen özel, özgün dizayn tasarımlar ile artık takılar için kombinler oluşturulmaya başlandı. Runda harmony koleksiyonları son derece baş döndürücü, çarpıcı. Peki bu çarpıcı dizaynların, tasarımların arkasında neler yatıyor gelin birlikte inceleyelim. Runda her tasarımını ürettiği her özel, özgün parçayı doğanın giyilebilir parçası olarak görüyor. Kökenini özgünlükten ve ilhamını doğadan alan runda, çevre dostu takıları insanlara doğanın gizemi ve zarafetini kapsamlı hikayelere dönüştürerek tasarlıyor ve sizlerle buluşturuyor. Ve runda iş ahlakında, daha iyi bir gelecek için üretimin her aşamasında doğaya ve insana saygıyla hareket eden kolektif bilinci temsil ediyor.

 

Yeri Göğü Bir Araya Getiren Altın Mücevherler

 

Değerli taşların, altınlar ve pırlantalar ile özenle tasarlanan sitiller ve el işçiliği ile kolye, yüzük, küpe ve bileklik tasarımlarına dönşen Runda Jewelery koleksiyonlarına ulaşabilirsiniz. Geçmişten günümüze insanlık tarihinin her ayrı zamanını öncü edilen ay ve gezegenlerin enerjisini yansıtan moonlight, bütün uygarlıklarında kabul edilen yaşam kaynağı güneş, doğum ve yaşamı temsil eden simgelerden ilham alınan ve tasarlanan helios, doğanın cazibesini ve geometrik bakışını ilham alan harmony ve mitolojilerde yer alan bitkilerin baharın tanrıçası olan chloris, ve daha birçok yeni başlangıçların simgelerini, varoluşunun döngüsünü bizlere sunan endless koleksiyonları ile türkiye'nin sürdürülebilir takı markası runda.

 

Ruhunuzun Güzelliğini Takılar ile Yansıtın

 

 Taktığınız her takı bir eser midir? Türkiyenin sürdürülebilir takı markası runda, özgün tasarımları ve doğanın varoluşundan, doğuma birçok unsuru ilham olarak alır. Yaratılan takılar ile birçok hikaye ve özgün dizaynları içinde barındırır. Tasarlanılan her bir koleksiyonun, parçanın estetik değeri ve kullanılabilir olmasıyla runda sizlere eşsiz bir takı markası sunmaktadır.


 Her Kombine Yakışacak Altın Takılar

 Günlük hayatımızda, okula, işe, gezmeye, seyahat etmeye giderken veya özel günlerde takılar hayatlarımızın vazgeçilmez parçaları haline gelmiştir. Kombinlerimizin, takımlarımızın dinamik tutan, hemde dengeleyen bir çok eşsiz özelliklere sahiptirler. Takı seçimleri yaparken kullandığımız diğer aksesuarla ile uyumuna, çanta,ayakkabı kombinlerimizin uyumuna, kıyafet uyumumuza bakıp dengeyi sağlarız.  Kişisel kombinlerimize göre seçtiğimiz takılarımızda değişim göstermektedir. Gündelik bir stil sahibi iseniz sade, zarif bir takım sizi kurtarabilir. Şık ve parıldayan bir akşam yemeği veya aktivitede ise altının cazibesiyle bütünleşen pırlantalı takımlar tercih edilebilir. 





Yorum yap