Tarot Kartı Kolyelerle Tarzınızı Yansıtın

Gizemli ve mistik tarzıyla göze çarpan tarot kartları yüzyıllardır eğlence, kehanet ve kendini gerçekleştirme amaçlarıyla kullanılıyor. Tarotun kökeni ise Rönesans dönemine dayanıyor. Günümüzde ise standartlaşan tarot desteleri Pamela colman Smith tarafından resmedildi. Tarotun bu gizemli yapısı nereden geliyor ve tarot nedir diye soruyorsanız; birbirinden şık tasarımlara sahip koleksiyonumuza göz atmadan önce tarotu tanıyalım. Tarot, Ortaçağ’ın son zamanlarına doğru ortaya çıkmıştır. Esasında 78 tane karttan oluşan bir oyun destesini ifade eder. Günümüzde bu büyülü tarot desteleri kehanet, yani bildiğimiz adıyla fal için kullanılmaktadır. Tarottaki her kartın farklı bir anlamı vardır ve bu kartların falınızda çıkması, geleceğinizle ilgili tahminlerde bulunulmasını sağlar. Kişilerin hayatını yadınlattığına inanılan tarot, psikolojide iyileştirici bir güç olarak da kullanılmıştır. Tarotun bu büyülü havasından ilham alarak tasarladığımız Runda Jewelry Tarot koleksiyonu da boynunuza taktığınız an büyülü havanızı ortaya taşıyacak güçte ve güzelliktedir. Şimdi koleksiyonumuzu yakından inceleyelim ve hayatınıza neyi getirmek istiyorsanız size o şansı getirecek doğru kolyeyi bulalım.

Güneş Kartı Kolye Sayesinde Güzel Günler Sizinle

Karanlığın sonundaki aydınlığı temsil eden Güneş kartı, neşe, başarı, sıcaklık, mutluluk, kurtuluş, aydınlık, pozitif düşünce, karanlıktan çıkış, belirsizliğin sona ermesi, bitiş çizgisinin yaklaşması, bir durumun netlik kazanması anlamlarını taşır. Bu kartın falda düz gelmesi, size şunları söyler: “Artık karanlıktan çıktın.”, ”Etrafa neşe saçıyorsun.”, “Bravo, sonunda başardın.”, “Artık her şey kontrol altında.”, “Güzel haberi kutlama zamanı.”, “Her şey çok daha güzel olacak.”, “O büyük dertten nihayet kurtuldun.”, “Bu pozitif enerjiyi korumaya devam et.”, “Kafandaki tüm soru işaretleri nihayet silindi.”, “Tünelin sonundaki aydınlığa nihayet vardın.”, “Bu sıralar ağzın kulaklarında, aman nazar değmesin.” Biz, hayatınızda dilediğiniz her şeyin olmasını ve aydınlığa kavuşmanızı temenni ettik, sizin için Güneş kartı kolyeyi tasarladık. Bu kolyeyi düz şekilde boynunuzda taşımak hayatınıza netlik, aydınlık ve umut getirecek.

Kader Çarkı Kolye Size Şansı Getirecek

Fırsat, kaçınılmaz değişim, şansın kapıyı çalması, önemli bir karar vermek, olaylar zincirine kapılmak, ilerlemenin devam etmesi, değişimin cereyan etmesi, farklı seçeneklerle karşılaşmak, yön belirlenmesi gereken bir sürece giriş, durgun dönemden hareketli döneme geçiş, üst otorite tarafından başlatılan değişim anlamlarına gelen kader çarkı kolyeyi boynunuza takın ve şansın size doğru geldiğini hayal edin. Runda Jewelry Tarot koleksiyonuna ait Kader Çarkı Kolye ile hem tarzınızı renklendirin hem de hayatınızı…

Dünya Kartı Kolyeyle Başarıyı Yakalayın

Mutlu sonun temsili olan Dünya Kartı, hayatta başarının göstergesidir. Huzur, mutluluk, başlangıç, mezuniyet, tamamlanma, bir şeyin tohumlarını ekme zamanı, doğru yerde ve doğru zamanda bulunmak gibi manaları da olan dünya kartını teninizde taşıyarak siz de başarıyı yakalayabilirsiniz. Runda Jewelry Tarot koleksiyonunun Dünya Kartı Kolyesi, sizi mutlu sonlara ulaştıracak.

Kule Kartı Kolye Değişiminizin Öncüsü Olsun

Kule Kartı, köklü ve yerleşmiş bir duygu ya da davranış kalıbının değişmesi, bir konu ile alakalı köklü bir farklılığa gidilmesi anlamlarını taşır. Eğer ki hayatınızda uzun süredir değiştirmek istediğiniz bir şeyler var ve bunu nihayete erdiremiyorsanız Runda Jewelry Taro koleksiyonundan Kule Kartı Kolyeyi sizin için seçiyoruz!

Yıldız Kartı Kolye Yeni Başlangıçlarda Rehberiniz Olsun

Sayısal değeri 17 olan Yıldız Kartı, tarotta ferahlama ve rahatlamanın simgesidir. İlham, umut ışığı, vedalaşma, kabullenme, huzur bulma, yenilenen enerji, acılardan kurtulmak, arınma ve içsel temizlik, iyileşme sürecinin başlaması gibi anlamları vardır. Siz de Taro koleksiyonumuzdan Yıldız Kartı Kolyeyi kendiniz için seçin ve yeni başlangıçlarla hayatınızda değişim rüzgarları estirin.

Ay Kartı Kolye Duygularınızı Yansıtsın

Yıldız kartı ile bir araya geldiğinde muazzam bir değişimi gösteren Ay Kartı, korkularınızla yüzleşeceğiniz bir dönemi işaret eder. Çekinerek yaşadığınız duygular ya da dışa vuramadığınız her şey bu kart ile şifa bulur. Tıpkı Ay’ın ışığını yansıttığı yerleri aydınlattığı gibi, bu sembol de hayatınızı aydınlatır ve duygularınızı yansıtmanızı sağlar. Ay Kartı Kolye ile daha da özgürce yaşadığınız ve hiçbir şeyi içinize atmadığınız bir döneme merhaba diyin!

Büyücü Kartı kolye ile Gözle Görülmeyen Gerçekliği Sorgulayın

Hayallerinizi gerçekleştirmenin zamanı geldi! Şimdi Büyücü Kartı kolyenizi boynunuza takın ve derin hayallere dalın. Yalnız bir şeye dikkat edin ve dilediğiniz şeyi gönülden isteyin. Büyük başlangıçlar sizi bulacaktır.

Aşkı Kendinize Çekmenin En Etkili Yolu Aşıklar Kartı

Ruh ikizinizi bulmak ve aşkta mükemmel uyumu yakalamak istiyorsanız size eşsiz bir tasarımdan bahsedelim: Aşıklar Kartı Kolye. Aşk, anlaşma, aşkın zaferi, karşılıklı çekim, uyum, uzlaşma ve barışma, kalbinin sesini dinleme ve kavuşma anlamlarına gelen bu tutku dolu kart sizi hayallerinize kavuşturacak.

İç Dünyanızdaki Uyumu Adalet Kartı Kolyesiyle Sağlayın

İlahi adaletin temsili olan adalet kartı; eşitlik, karma, denge, sonuçların alınması, beklenen bir haberin gelmesi, ödül ya da cezanın verilmesi gibi anlamlar taşır. İç dünyanızda dengede olabilmenizi ve uyumu sağlayacak olan Adalet Kartı Kolyesiyle dilediğiniz güzelliklere kavuşabilirsiniz.

Keşiş Kartı Kolye Maneviyat Arayışınızdaki En Büyük Destekçiniz

Keşiş, yani bir diğer adıyla ermiş kartı bilgeliğe ulaşmayı temsil eder. Başkalarına yol gösterici olma, içsel dünyanızda kendinizle barışma ve kendinize de başkalarına bilgelik etme gibi anlamları olan Keşiş Kartı iç huzuru anlatır. Boynunuzda taşıyacağınız Keşiş Kartı Kolye, maneviyat arayışınızdaki en büyük destekçiniz olacak.

Tarot kartı kolyeler ne kadar?

Runda Jewelry Tarot Kartı Kolyeleri 3.450₺’den başlayan fiyatlarla bulabilirsiniz.

Tarot kartı kolyelerin güçleri nelerdir?

Her biri farklı bir anlam taşıyan tarot kartlarının şifa, aradığın aşkı bulma, istediğin adaleti sağlama, içine ve özüne döndürme gibi mistik güçleri vardır.

Tarot kolyeler mistik midir?

Evet, tarot kartları mistiktir.

Tarot kartı kolyeler güvenilir mi?

Tarot kartı altın kolyelerinizi güvenle takabilir, kolyenize verdiğiniz özel anlamla güç ve şifa bulabilirsiniz.

Yorum yap