Gümüş Bileklik Modellerini Kıyafetlerinizle Nasıl Kombinleyebilirsiniz?

Takı seçerken kıyafetlerinizi de düşünmeniz gerekir. Çünkü iyi bir kombin için takılar ve kıyafetler uyum içerisinde olmalıdır. Kadınların en çok tercih ettiği takılardan biri olan gümüş bileklikler de farklı tasarımlarıyla farklı kombinleri süslerler. Sadelikten yana olan kadınlar, daha sade ve taşsız gümüş bileklikleri; iddialı kadınlar ise daha fazla ön plana çıkan ve taşlı bileklikleri tercih edebilirler. Ayrıca sade bir kıyafeti, çarpıcı bir bileklik ile ya da iddialı bir kıyafeti, sade bir bileklik ile tamamlamak da iyi bir kombin oluşturmanızı sağlar. 

Gümüş Bileklik Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Gümüş bileklik alırken ilk olarak takının ayarını kontrol etmeniz gerekir. Kaliteli bir gümüş bileklik, %92,5 oranında gümüş içermelidir. Gümüş ayarı, takı kalitesinin yanı sıra alerjik hassasiyet için de çok önemlidir. Çünkü 925 ayar gümüş ile tasarlanmayan bileklikler ciltte alerjik reaksiyonlara neden olabilirler. Gümüş bir bilekliğin kaliteli olduğunu anlamanız için ise 925 rakamını görmeniz gerekir. Gümüş bileklik seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da takıyı nereden aldığınızdır. Gümüş takılar sunan firmalara hem takı kalitesi hem de alım sonrası hizmet için dikkat edilmelidir. Gümüşün ayarından tasarımda kullanılan taşa ve el işçiliğine kadar birçok nokta, gümüş bilekliğin kalitesini etkiler. Gümüş bilekliği aldığınız firmadan bakım, garanti ve tadilat süreçleri için destek alabiliyor olmanız gerekir. Ayrıca gümüş bilekliğin fiyatının sektör ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. 

Ten ve Saç Renginize Göre Uygun Gümüş Bilekliği Nasıl Bulursunuz?

Ten ve saç rengi gibi fiziksel özellikleriniz, gümüş bileklik seçiminizde size yol gösterebilir. Çünkü dış görünüşünüzle uyumlu olan takılar, daha zarif bir stile kavuşmanıza yardımcı olurlar. Örneğin; gözleriniz yeşilse malakit taşlarla; saç veya ten renginiz koyuysa da pırlanta taşlarla süslenen takılar sizde daha şık duracaktır.  

2021 Gümüş Bileklik Model Fiyatları 

Gümüş bilekliklerin fiyatını belirleyen birçok kriter vardır: Takıda ne kadar gümüş kullanıldığı, tasarımda taşlara yer verilip verilmediği ya da hangi taşların tercih edildiği, el işçiliğinin ölçüsü gibi… Tüm bunlar, gümüş bileklik model fiyatlarının belirlenmesini sağlar. Runda Jewelery’de 700-3800 TL aralığında malakit taşlı gümüş bileklikler, 600-1500 TL aralığında pırlanta taşlı gümüş bileklikler, 600-750 TL aralığında ise sade tasarıma sahip gümüş bileklikler bulabilirsiniz. Bu gümüş bileklikler arasından tarzınızı yansıtan ve kombininizi tamamlayan bilekliği bulabilirsiniz. 

Gümüş Bileklik Başka Hangi Takılar ile Kombinlenebilir?

Gümüş bileklikleri, gümüş veya altın yüzükler ile kombinleyerek daha şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu konuda dikkat etmeniz gereken şeylerden en önemlisi; bileklik ve yüzüğün ortak bir tasarım diline sahip olmasıdır. Böylece görünüş olarak birbirlerini tamamlayabilirler. Ayrıca gümüş bilekliğinizi, şık ve tarz bir kolye ile de kombinleyebilirsiniz.          

Yorum yap