Gümüş Üzeri Altın Kaplama Nedir? Altın Kaplama Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Moda, kendi bedenimizde taşıdığımız kıyafetlerle kimliğimizi ifade etmemize olanak sağlayarak, gündelik hayatımızda kurduğumuz sözsüz iletişimin en önemli parçalarından biri. Yaptığımız kombinlerin detaylarında gizlenen anlamlarla hikayemizi daha iyi anlatmamızı sağlayan altın takılar, güneşin parlaklığını ve ihtişamını kullanarak bu sözsüz iletişimde sesimizi yükseltmenin olabilecek en zarif yoludur. Gümüş altın kaplama takılar ise bu zarif ve zamansız dokunuşu her cebe uygun ve bol çeşitli hale getirerek gümüşü takı kutularımızın gündelik hayat için vazgeçilmezi kılarlar. Yüzük, kolye, bileklik fark etmeksizin her takıya uygulanabilen altın kaplama tekniği sayesinde tarihin her sahnesinde karşımıza çıkıp, değerine değer katan altın madenin hikayesine sizde ortak olabilirsiniz. 

Altın Kaplama Ömrü Ne Kadardır? Zamanla Kararır Mı? 

Konu dolabımızın zamansız kombin parçası altın kaplama takılar olduğunda kafamıza takılan ilk konu dayanıklılıktır. Altın kaplama işlemi ve bakımı doğru yapılmazsa kısa ömürlü ve zamanla kararıp, pul pul dökülen ürünler ortaya çıkabilir ve bu durumda altının ihtişamını kaybeden takılar kaybedilir. Doğru altın kaplama altın kaplama işleminin ilk adımı olan temizlikte; buhar, ultrasonik ve elektrosonik temizlenme yöntemleriyle kirden arındırılarak gümüşün her türlü kirden arındırılması sağlanır. Bu işlem yapılacak olan kaplamanın en iyi şekilde yapışarak kaliteli ürün ortaya çıkartmak için titizlik ile gerçekleştikten sonra ana metalin üstü yüksek kalite nikel tabakası ile katlanır. Bu incecik nikel tabakası ana metali korumak ve altınla gümüşün ilişkisini kuvvetlendirmek için kullanılır. Son katmanda ise erimiş güneş misali sıvı hale gelmiş altın dolu kaplara daldırılan takılar birbirine tutunmak için pozitif elektrik yükü ile kaynaştırılır ve böylece son aşamada gümüş altının ihtişamına erişmeye artık hak kazanmış olur. 

Bu işlemler uygun hassasiyet ve kalite anlayışı ile uygulandığında müşteriye ömürlük altın kaplama takıyı uygun fiyata edinme şansı sağlar. Doğru maden seçimi ve yüksek kaplama kalitesi, hassas ve titiz tasarımla beraber ortaya miras bırakılabilecek altın kaplama takılar çıkarır. Üreticinin hassasiyeti ve kalite anlayışıyla müşterinin bakımı ve titizliği birleştiğinde ise altın kaplamanın ömrü katlanır ve kararma gibi doğal olarak gerçekleşebilecek problemlerin önüne geçilmiş olur. Çamaşır suyu, makyaj malzemeleri, yağlar vb. aşındırıcı maddelerle temasını engellemek takınızı korumak için en dikkat etmeniz gereken püf noktalardan biridir. Klorlu ve tuzlu suyun aşındırıcı özelliklerinden kaçınmak içinde

yüzmeden ve duşa girmeden önce altın kaplama takılarınızı çıkartmak gün geçtikçe takınızın kararması riskinin önüne geçer. Gün içinde ter ve yağdan takılarınızı uzak tutmak için takılarınızı silmek ise takılarınızı ölümsüz hale getirecek en önemli detaylardan biridir. Fırçalamadan ve ovalamaktan nazikçe kaçınarak aşınma riskinin önüne geçmeniz ve özel solüsyonlar ve bezlerle düzenli bakım yapmanız ise doğru altın kaplama gümüş takı bakımını sağlar. 

Gümüş Yüzük Altın Kaplama Yapılır Mı? 

Günümüzde her türlü gümüş takı altın kaplama sayesinde güneşin güzelliğine kavuşabilir. Altın kaplama gümüş yüzükler uygun fiyata alyans almak isteyen aşıkların en popüler tercihleri arasındadır. Runda geniş ve uygun fiyatlı altın kaplama yüzük çeşitlerini, altının ihtişamına ev sahipliği yapabilecek ilhamını doğadan alan, el yapımı tasarımlarla buluşturur. Gündelik hayatınızda her daim gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Runda altın kaplama gümüş yüzükler %100 geri dönüştürülmüş gümüşlerden yapılarak ilham aldığı doğayı ve geleceğimizi koruyan, çevre ve müşteri dostu alışveriş deneyimi sunar. 

En Popüler Altın Kaplama Takılar Hangileridir? 

Elbette altın kaplama gümüş yüzüklerin yanı sıra altın kaplama tekniği ile ortaya çıkan sayısız takı ve süs eşyası çeşidi vardır. Güneşin yeryüzündeki en parlak halini boynunuza astığınız bir altın kaplama gümüş kolye ile sergileyebilir ve sade bir bluza bile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Yüreğinizde taşıdığınız ve kalp ritminize ortak olan altın kaplama gümüş kolyeleri çoklu şekilde takarak son zamanlarda çok popüler olan salaş şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Farklı zincir modelleri kullanarak boynunuzun zerafetini altının ihtişamıyla ortaya çıkartmak zamansız bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Derin gögüs dekoltesine sahip kıyafetlerinizde uzun altın kaplama gümüş kolyeler tercih ederek nefes kesici bir kombin yapabilirken, boyunuzu uzun gösterecek sırt dekolteli kıyafetlerinizde kolyenizi ters takarak büyüleyici bir farklılık ortaya koyabilirsiniz. 

Bileklerinizi daha da ince ve zarif gösterecek olan, birbirinden farklı zincir ve taş modelleriyle süslenmiş altın kaplama gümüş bilezik ve bileklik modelleri ile mümkündür. Son dönemde farklı zincir çeşitleri ve taşlarla tasarlanarak gündelik kombinlerin vazgeçilmez parçaları haline gelen altın kaplama gümüş bileklik ve bilezikler zamansız kullanımı ve içinizdeki her kadının stiline uyumlarıyla profesyonel hayatınızda saatinizin olmazsa olmaz eşlikçisi olabilecekleri gibi, gece hayatınızda tüm ışıkları üzerinize toplayan yıldız bir parça olarak da kullanılabilirler. İnce modelleri çoklu kullanabileceğiniz gibi, kelepçe modelleri üst kolunuza takarak şıklığınıza farklı bir yorum da katabilirsiniz. 

Tasarımlarıyla gece gündüz fark etmeksizin güneşten bir parçayı sizin hikayenizin şahidi kılan Runda, 14k altın kaplama gümüş takılarını ince el işçiliği ve sürdürülebilir yöntemlerle üretir. Üretimin her aşamasında güneşe ve doğaya

verdiği değeri, kalitesine ve takılarına yansıtmaya çaba göstererek tasarlayıp ürettiğimiz takılarımızı Dünya’nın her yerine profesyonel paketleme anlayışımızla kargo ile taşırız. RJC yani üretim kalitesi sertifikamız ile sürdürülebilir ve etik üretim yaptığımız Runda’da müşteri dostu iade ve değişim politikalarıyla alışverişin başından sonuna müşterimizin yanındayız.

Yorum yap